Primavera Reizen Reisinformatie

Prijzen

Reisinformatie

  1. Home
  2. Reisinformatie
  3. Prijzen
  • Uitstekende service
  • Al 30 jaar uw Portugal specialist
  • Scherp geprijsd
  • Nederlandssprekende reisleiding

Prijzen

Aanbiedingen
Primavera Reizen biedt vele leuke aanbiedingen aan. Via onze zoek en boek functie kunt u deze gemakkelijk vinden.


Calamiteitenfonds
Primavera Reizen is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Alle gepubliceerde vakanties vallen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. De kosten hiervoor zijn 2,50 euro per boeking voor maximaal 9 personen.


Faciliteiten
Het komt voor dat babybedjes, kluisjes en dergelijke tegen betaling zijn. De kosten hiervoor betaalt u ter plaatse bij aankomst in de accommodatie.


Luchthavenbelasting
Luchthavenbelasting is bij de reissom inbegrepen.


Prijzen op de website
De prijzen op onze website zijn per persoon. De reissom per persoon vindt u terug in de prijstabel bij de desbetreffende accommodatie.


Reserveringskosten
Per boeking berekent Primavera Reizen 37,50,- euro reserveringskosten. Deze kosten worden berekend voor de afhandeling van uw boeking.


Toeristenbelasting
Toeristenbelasting is vaak bij de reissom inbegrepen. Is dit niet inbegrepen, dan wordt dit aangegeven op onze website.


Wisselende prijzen
De prijzen kunnen elke dag wijzigen. Dit heeft te maken met de vraag naar een bepaalde bestemming of accommodatie en de voorraad die wij op dat moment hebben. Primavera Reizen speelt daar op in. De prijzen liggen niet vast voor een heel seizoen, zoals dit jaren geleden nog wel het geval was. Als u uw vakantie heeft geboekt, ligt de reissom vast. Deze kan niet meer aangepast worden.