Primavera Reizen Reisinformatie

Prijzen

Reisinformatie

 1. Home
 2. Reisinformatie
 3. Prijzen
 • Uitstekende service
 • Al 30 jaar uw Portugal specialist
 • Scherp geprijsd
 • Nederlandssprekende reisleiding
 • Prijzen

  Aanbiedingen
  Primavera Reizen biedt vele leuke aanbiedingen aan. Via onze zoek en boek functie kunt u deze gemakkelijk vinden.


  Calamiteitenfonds
  Primavera Reizen is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Alle gepubliceerde vakanties vallen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. De kosten hiervoor zijn 2,50 euro per boeking voor maximaal 9 personen.


  Faciliteiten
  Het komt voor dat babybedjes, kluisjes en dergelijke tegen betaling zijn. De kosten hiervoor betaalt u ter plaatse bij aankomst in de accommodatie.


  Luchthavenbelasting
  Luchthavenbelasting is bij de reissom inbegrepen.


  Prijzen op de website
  De prijzen op onze website zijn per persoon. De reissom per persoon vindt u terug in de prijstabel bij de desbetreffende accommodatie.


  Reserveringskosten
  Per boeking berekent Primavera Reizen 37,50,- euro reserveringskosten. Deze kosten worden berekend voor de afhandeling van uw boeking.


  Toeristenbelasting
  Toeristenbelasting, ook wel klimaat- of verblijfsbelasting genoemd, is een lokale belasting die vaak wordt geheven op toeristen die in een bepaald gebied verblijven. Het bedrag wordt bepaald door de lokale autoriteiten en de hoogte ervan kan variëren per soort accommodatie en het aantal sterren. Bij de meeste accommodaties dient u ter plaatse bij aankomst nog een klein bedrag aan toeristenbelasting te betalen. De hoogte van dit bedrag vindt u bij de beschrijving van de accommodatie en is gebaseerd op informatie die wij per datum van vaststelling hebben ontvangen. Primavera wordt niet altijd geïnformeerd over wijzigingen in de hoogte van de toeristenbelasting. De prijzen op onze website zijn dan ook onder voorbehoud.


  Wisselende prijzen
  De prijzen kunnen elke dag wijzigen. Dit heeft te maken met de vraag naar een bepaalde bestemming of accommodatie en de voorraad die wij op dat moment hebben. Primavera Reizen speelt daar op in. De prijzen liggen niet vast voor een heel seizoen, zoals dit jaren geleden nog wel het geval was. Als u uw vakantie heeft geboekt, ligt de reissom vast. Deze kan niet meer aangepast worden.