Reisbescheiden

Reisinformatie

  1. Home
  2. Reisinformatie
  3. Reisbescheiden
  • Uitstekende service
  • Al 30 jaar uw Portugal specialist
  • Scherp geprijsd
  • Nederlandssprekende reisleiding

Reisbescheiden

Kofferlabels
De luchtvaartmaatschappij labelt uw bagage op de luchthaven. Natuurlijk is het mogelijk om ook nog een eigen kofferlabel aan uw bagage te doen. Dit is echter niet verplicht. Uw eigen label is ter herkenning van uw koffer op de bagageband.


Namen op de reisbescheiden
Het is noodzakelijk dat de naam op uw ticket volledig overeenkomt met uw 1e voor- en achternaam op uw paspoort of ID-kaart.
Houdt u er rekening mee dat u geweigerd kunt worden voor een vlucht wanneer namen onjuist zijn geschreven. Primavera Reizen is hier niet verantwoordelijk voor. Mogelijke kosten worden aan u doorberekend.


Reisbescheiden
U ontvangt uiterlijk 1 week voor vertrek uw reisbescheiden per mail. Het is belangrijk dat u uw reisbescheiden uitprint en meeneemt.
Het is ook mogelijk om uw reisbescheiden per post te ontvangen.Voor de verzending per post rekenen wij 10 euro verzendkosten. Wij printen de documenten dan voor u uit en sturen deze toe naar het adres van de hoofdboeker.
Wij printen uw reisbescheiden voor u uit en sturen deze circa 1 week voor vertrek naar u op.
Het is ook mogelijk om uw reisbescheiden per post te ontvangen. Wij printen uw reisbescheiden voor u uit en sturen deze circa 1 week voor vertrek naar u op.

Het is belangrijk dat u uw vliegtickets uitknipt op de aangegeven stippellijntjes.
Bij de reisbescheiden ontvangt u naast de vliegtickets en vouchers ook belangrijke reisinformatie.