1. Home
  2. Spanje
  3. Costa del Sol
  4. Torremolinos
Torremolinos

Vakantie Torremolinos

Algemene informatie

Torremolinos is een grote, zonnige badplaats aan de Costa del Sol in het warme Andalusië. Ooit een klein vissersdorp, nu een levendig vakantieoord. Vanwege het klimaat en de faciliteiten is Torremolinos het hele jaar door een populaire bestemming.

De boulevard van Torremolinos loopt helemaal door tot aan de haven van de naastgelegen plaats Benalmadena. Achter de boulevard ligt het centrum, vol gezellige pleintjes, barretjes, restaurants en allerlei soorten winkels. Vooral de kleurrijke Calle San Miguel is een is een must voor shopliefhebbers.

Genieten van het strand tijdens een vakantie in Torremolinos

Het zandstrand van Torremolinos is maar liefst 6 kilometer lang. Langs het strand staan overal chiringuitos, strandhuisjes, waar u lekker kunt eten, bijvoorbeeld verse sardientjes die gegrild worden op met zand gevulde bootjes. Wilt u een accommodatie direct aan het strand? Zoek dan een hotel of appartement in de populaire wijk La Carihuela. Achter de gezellige boulevard ligt een autovrije winkelstraat en een pittoresk pleintje met restaurantjes.

Uitstapjes naar Granada en Marbella

Maakt u tijdens uw vakantie graag uitjes? Vanuit Torremolinos kunt u makkelijk het kleurrijke Marbella of de prachtige stad Granada bezoeken.

Populaire accommodaties

Het weer

januari jan
februari feb
maart mrt
april apr
mei mei
juni jun
juli jul
augustus aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max.
16ºC
17ºC
19ºC
21ºC
25ºC
29ºC
29ºC
30ºC
28ºC
25ºC
18ºC
16ºC
Min.
7ºC
10ºC
10ºC
12ºC
15ºC
20ºC
21ºC
22ºC
19ºC
17ºC
11ºC
10ºC