1. Home
  2. Spanje
  3. Gran Canaria - Nieuw
  4. Playa del Inglés
Playa del Inglés

Vakantie Playa del Inglés

Algemene informatie

De bekendste badplaats van Gran Canaria is Playa del Inglés. Wilt u alles uit uw vakantie halen? Dan is dit de juiste bestemming voor u! In Playa del Inglés is er namelijk voor elk wat wils. Een breed zandstrand, watersporten, een gezellig centrum met winkels, restaurants en barretjes en veel leuke uitjes om de omgeving te verkennen. En vanwege het aangename klimaat kunt u hier het hele jaar door terecht.

Of u nu de voorkeur heeft voor een hotel, appartement, bungalow of aparthotel: in Playa del Inglés heeft u ruime keuze. Er zijn accomodaties aan het strand, in het centrum of juist met een wat meer rustige ligging. Ook all inclusive is bij meerdere accommodaties mogelijk.

Playa del Inglés heeft een breed zandstrand met ligbedjes en diverse watersporten, dat vanaf de meeste accommodaties lopend te bereiken is. Na een stranddag kunt u heerlijk over de lange boulevard struinen, langs de restaurantjes en barretjes. Of u brengt een bezoekje aan de plaatselijke markt voor een souvenir of locale specialiteiten.

In de omgeving van Playa del Inglés is genoeg te beleven. Ongekend populair zijn bijvoorbeeld de wereldberoemde zandduinen. Het eiland verkent u met een huurauto, zodat u in uw eigen tempo de mooie omgeving kunt ontdekken, zoals het prachtig gelegen Puerto Rico of de hoofdstad Las Palmas de Gran Canaria.

Corona informatie

Kijk voor het laatste reisadvies en coronamaatregelen op uw bestemming op de website van de overheid. Deze informatie wijzigt regelmatig, dus controleer de website kort voor vertrek.

Populaire accommodaties

Populaire bestemming bij de volgende reizigers

Stellen Overige Families Alleen reizend Jonge stellen

Het weer

januari jan
februari feb
maart mrt
april apr
mei mei
juni jun
juli jul
augustus aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max.
19ºC
19ºC
20ºC
22ºC
23ºC
25ºC
26ºC
28ºC
26ºC
26ºC
21ºC
20ºC
Min.
14ºC
14ºC
15ºC
17ºC
18ºC
20ºC
21ºC
22ºC
21ºC
20ºC
17ºC
15ºC