1. Home
  2. Spanje
  3. La Palma - Nieuw
  4. Los Llanos de Aridane
Los Llanos de Aridane

Vakantie Los Llanos de Aridane

Algemene informatie

Het typische Canarische Los Llanos de Aridane in het westen van La Palma is een levendig stadje in het groene Aridane dal. Het centrum bestaat uit knusse straatjes en historische gebouwen. Op het gezellige Plaza de España kunt u terecht voor allerlei shops, terrasjes en leuke Spaanse eetgelegenheden. De zwarte lavastranden liggen aan grillige rotskliffen in beschutte baaien. Ongeveer 5 kilometer van Los Ilanos ligt het dichtstbijzijnde strand in Puerto de Tazacorte. U kunt hier eenvoudig komen met de bus of een huurauto.

De omgeving is groen en rustig, met kleine dorpjes en bananen- en avocadoplantages. Op de rotswand boven Tazacorte heeft u vanaf het uitzichtpunt Mirador del Time spectaculair zicht over de Valle de Aridane, Tazacorte, beide cumbres, de kust richting Fuencaliente en de ingang van de Caldera.

Corona informatie

Kijk voor het laatste reisadvies en coronamaatregelen op uw bestemming op de website van de overheid. Deze informatie wijzigt regelmatig, dus controleer de website kort voor vertrek.

Populaire accommodaties

Populaire bestemming bij de volgende reizigers

Stellen Families Overige Jonge families Jonge stellen

Het weer

januari jan
februari feb
maart mrt
april apr
mei mei
juni jun
juli jul
augustus aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max.
13ºC
14ºC
16ºC
17ºC
22ºC
26ºC
32ºC
32ºC
27ºC
22ºC
19ºC
16ºC
Min.
4ºC
8ºC
10ºC
10ºC
13ºC
16ºC
20ºC
22ºC
19ºC
14ºC
11ºC
8ºC